Film och TV: Mina favoritfilmer och favoritprogram

När jag kommer hem efter en lång arbetsdag gillar jag att koppla av med mina favoritserier. Vilka dessa är kommer jag avslöja (och tipsa om) i detta inlägg. Sedan har jag ju såklart mina favoritfilmer, men dessa ser jag kanske inte på till vardags. Jag tycker att serier är så sköna att se på, just därför att de nästan aldrig tar slut! En serie kan vara säsong efter säsong, och räcka i månader för mig. Vissa serier inspirerar mig som kvinna, medan andra är mer underhållande. Ibland får jag båda dessa saker utav en serie.

En vanlig kväll, en vanlig serie

När jag äter middag med mina två hundar brukar jag oftast se på TV. Min favoritserie är Sex and the city. Jag tycker att den både är inspirerande och underhållande. Jag har aldrig skrattat åt TV så mycket som när jag skrattat åt den serien. Jag upplever mig själv som en blandning mellan huvudkaraktärerna Carrie och Charlotte, det vill säga, en blandning mellan förvirring och kontroll.

Jag tror att jag har sett samtliga sex säsonger över tio gånger!

På morgonen däremot, när jag dricker min smoothie och förbereder mig inför en ny arbetsdag, tittar jag på olika nyhetsprogram som brukar visas.

De bästa filmerna

Under en tjejmiddag brukar vi ofta se på film. Oftast väljer vi en film som alla har sett, så vi kan säga replikerna högt och nynna signaturmelodin. Vi brukar oftast se på filmer som påminner om vår tonårstid, typ som filmen Mean Girls. Alla kan den filmen utantill, och det gör filmupplevelsen bara roligare. Jag är såklart en riktig Cadie (huvudrollen) även om mina kompisar ser mig som en av de elaka tjejerna i det populära gänget. Det gör mig såklart lite illa till mods. Däremot säger de alltid jag liknade den “dumma” tjejen i gänget, alltså inte den elaka utan den korkade…