Gula maxiklänningar

Gult är en riktigt läcker färg på en klänning. Det gäller alla typer av klänningar, från fodralklänningar till maxiklänningar. Gult ger helt enkelt en varm och somrig känsla. Av denna anledning är de gula klänningarna mest populära på sommaren, särskilt som den gula färgen passar så bra mot solbränd hud. Med en knallgul maxiklänning blir du en färgklick som verkligen syns i mängden!

Swing Festklänning Guld Kläder från Zalando.se! | Yttermaterial: 97% Polyester, 3% Elastan | Kläder beställ utan fraktkostnader från Zalando.se nu!
Swing
2345:-
Line of Oslo TYLER Maxiklänning Gult Kläder från Zalando.se! | Yttermaterial: 100% Bomull | Kläder beställ utan fraktkostnader från Zalando.se nu!
Line of Oslo
1795:-
Sahara Maxiklänning Gult från Zalando.se! | Kläder beställ utan fraktkostnader från Zalando.se nu!
Sahara
1715:-
Something Else STATIC Maxiklänning Gult Kläder från Zalando.se! | Yttermaterial: 100% Viskos | Kläder beställ utan fraktkostnader från Zalando.se nu!
Something Else
1455:-
Enärmad maxiklänning från IDA SJÖSTEDT FOR NELLY. Dold dragkedja i sida samt avtagbart bälte i midja. Fodrad. Handtvätt rekommenderas.  Tillverkad av 100% Polyester.
Ida Sjöstedt For Nelly
1295:-
Fairly Maxiklänning Gult från Zalando.se! | Kläder beställ utan fraktkostnader från Zalando.se nu!
Fairly
1175:-

Det finns dock inte bara knallgula maxiklänningar. Faktum är att gula klänningar finns i alla möjliga nyanser. Gult är en tacksam färg eftersom den har ett så brett nyansschema. Dessutom kan man också räkna in guld som en gul färg.

På grund av att gult är en typisk sommarfärg finns det många gula klänningar i en mer lös och ledig stil. En del har i princip formen av ett förlängt linne med en ganska åtsittande kjoldel medan andra har en tydlig separation mellan överdel och nederdel, där nederdelen är av vid modell. Givetvis finns även figurnära gula maxiklänningar med detaljer som framhäver bysten och har kontrasterande detaljer såsom exempelvis dekorativa band eller skärp under bysten eller i midjan.

Om du är på jakt efter en gul maxiklänning har du kommit rätt. Här på Maxiklänning.com finner du ett noga utvalt urval av gula maxiklänningar för alla ändamål. Vi presenterar gula maxiklänningar för såväl fest som andra tillfällen. För att se en klänning i mer detalj kan du klicka på bilden. För att få mer information om respektive klänning, klicka då på länken nedanför bilden.

Fyndväskan
Klicka på "Spara i fyndväskan" för att lägga till klänningar du gillar. Innehållet sparas automatiskt i en vecka. Du har inte lagt till några skor ännu!
    Totalt: :-