Låt varje dag vara en fest!

En sak jag har tröttnat på är det ständiga klagandet på måndagar. Livet är vad man gör det till, brukar jag säga. När jag vaknar upp på en måndag ser jag fram emot nya utmaningar. Jag vill leva mitt liv till fullo och därför vill jag varje dag göra något oväntat och spännande. Sedan har vi såklart helgen, som verkligen är grädden på moset. Under helgerna kan jag festa och ha kul, utan att oroa mig för en olämplig bakfylla nästa dag!

Min favoritdricka

För något år sedan testade jag en vit vecka och det var väl helt okej. Men då jag inte har problem med alkohol så kändes det som en onödig uppoffring. Min favoritdricka är olika slags bubbel, och helst billigt sådant. En gång kom en kompis över med champagne, men konstigt nog föredrog jag mitt 80-kronors bubbel. När uteserveringarna är öppna brukar det slinka ner en och annan öl, det fungerar både som törstsläckare och “icebreaker” om man till exempel är på dejt.

En dejt som blev till fest

För någon månad sedan bokade jag in en dejt med en kille i stan. Men efter 20 minuter eller så kunde vi båda konstatera att vi inte klickade, men istället för att skiljas åt en tidig fredagskväll så ringde vi våra kompisar och gjorde en grej av det. Vi festade in på små timmarna, när jag kom hem hade jag fått numret till en av killens kompisar – och han hade fått numret till en av mina tjejkompisar. Det är verkligen som man säger; Hälften vågat, hälften vunnet. Om man inte vågar vara “out there” så kan man inte vinna något.

Vardagskul

På vardagarna kan jag ibland få kul-abstinens, då knackar jag på hos min goda granne och så tar vi en kopp kaffe (eller ett glas bubbel…). Samtidigt får våra chihuahuor leka tillsammans! Två flugor i en smäll.