Min vardag

När det inte är helg så arbetar jag som “personal shopper”. Det är en relativt smal bransch i Sverige, men efterfrågan ökar. Då jag älskar mode och kläder har jag som uppgift att hjälpa folk att hitta sin stil. Jag kommer med råd och tips, som är grundade i min utbildning som just personal shopper. De vardagar jag är ledig brukar jag spendera med vänner eller familj. Sedan har jag ju såklart mina två chihuahuor- som jag avgudar!

Min morgon

På morgonen rivstartar jag med en smoothie, för att komma igång. Kaffe har aldrig varit något för mig, jag tror snarare att nyttiga ingredienser som bladspenat och banan ger den energi man behöver för dagen! När jag har ork brukar jag även ta en joggingtur med mina hundar, men främst på sommarhalvåret, då vintrarna är alldeles för kalla och mörka för min smak. Så oftast blir det bara en kort promenad mellan husen, så att hundarna kan göra sitt.

Den outfit jag väljer för dagen har jag oftast valt dagen innan. Jag gillar att planera min klädsel, även om små ändringar kan förekomma. Man vet aldrig vilket humör man vaknar upp på!

Min dag

Min dag som personal shopper är intensiv, minst sagt. Antingen så har jag förbokade kunder, eller så kommer det in folk i kris. En gång kom det in någon som behövde en snabbklädsel inför ett bröllop, vilket var en utmaning (men en kul sådan!). Under lunchen brukar jag och mina kollegor gå till närmsta café och ta en sallad. Jag har ingen lust att äta gårdagens fisk.

Min kväll

Jag kommer hem från jobbet vid ungefär 18.00. Då har jag oftast handlat och plockat upp hundarna från dagiset. Sedan gör jag en enkel middag, ser på mina favoritserier och tar ett avkopplande bad. Sedan väljer jag såklart ut nästa dags fantastiska outfit!