Mina fartfyllda helger

Jag jobbar som sagt som personal shopper. Det har skapat mig goda kontakter med alla möjliga människor, som bjuder in mig på alla tänkbara events. Jag och mina vänner brukar nästan varje helg gå på en exklusiv fest – där varannan som passerar är klädd av mig! Inte för att skryta, men jag har faktiskt arbetat för några kändisar. Det har både gett mig erfarenhet och ett gott rykte. Men utöver det föredrar jag lugna tjejmiddagar hemma hos mig!

Förra lördagen

Förra veckan blev jag bjuden på ett event hos en av mina allra kändaste kunder. Det slutade med att jag och mina vänner förfestade hemma hos mig, för att sedan bege oss till eventet. Tyvärr kändes det lite mossigt, så vi stannade bara någon timme – för att sedan gå på varje krog vi kunde hitta i kvarteret. En ganska lyckad kväll ändå. Efteråt sov min ena kompis över hos mig och på morgonen (eller, klockan 12.00 snarare) beställde vi pizza och såg på skräckfilm.

Förra söndagen

Min syster har precis fött en dotter, så jag hälsade på hemma hos henne med mamma och pappa. Bebisen var ofattbart söt och jag vet att vi kommer komma varandra nära, jag ska bli den perfekta mostern. En sådan som köper coola kläder och kan prata om killar. Efter att vi fikat tog vi en promenad vid vattnet, där pappa halkade på en isfläck. Det var inte så värst kul, han fick stödja sig på vagnen hela vägen tillbaka till min systers lägenhet. Men det hela slutade väl, det blev bara ett blåmärke och jag och mina hundar begav oss hemåt vid tre slaget.

Den här helgens planer

Den här helgen fyller jag år, så jag har planerat att ha en middag hemma hos mig. Fem av mina närmsta tjejkompisar ska komma över och fira mig över lite oxfilé och bubbel!