Om mig och min blogg

Jag startade den här bloggen då jag vill dela med mig av mitt liv. Jag vill att alla ska få ta del av mina livsfilosofier och knep, speciellt när det kommer till kläder, mode och shopping. Jag är en öppen och sprudlande tjej som värnar om det sociala livet, och det tycker jag kan få sträcka sig till en blogg. Jag personligen älskar att läsa om andras liv på internet, så varför skulle ingen vilja läsa min?

Jag vill sprida min glädje till er läsare på ett genuint och okrystat vis. I mitt jobb som personal shopper har jag lärt mig att alla människor behöver någon som sprider solsken över en molnig dag. I den här bloggen kommer jag dela med mig av smarta råd inför en shoppingrunda. Jag kommer beskriva vilka klädesplagg som passar just dig och din kroppsform. Jag kommer även låta dig få en inblick i mitt fartfyllda och vanliga vardagsliv som personal shopper och vanlig tjej. Utöver mode och så kommer ni få läsa en del om min syster och familj. Min syster har nyss fött en dotter, vilket är väldigt spännande. Sedan har jag så klart mina vänner, som är rent av galna – så de kommer ge upphov till många av mina texter.

Om du har några frågor eller önskemål kan du fylla i mitt kontaktformulär som du hittar här på bloggen, så svarar jag så fort jag kan! Inga frågor är för små eller stora.

Välkommen in i min värld, min blogg och mitt liv!