Orangea maxiklänningar

Modeskaparna älskar orange. Man kan inte förklara det stora utbudet av orangea klänningar och särskilt orangea maxiklänningar på annat sätt. Om du vill hitta en riktigt fin orange klänning till festen så har du här på Maxiklänning.com ett rikt utbud att välja mellan. Vi presenterar de orangea maxiklänningar som vi tycker är finast och vi tror att du håller med.

Ted Baker Maxiklänning Orange Kläder från Zalando.se! | Yttermaterial: 100% Siden | Kläder beställ utan fraktkostnader från Zalando.se nu!
Ted Baker
2185:-
Sahara Maxiklänning Orange från Zalando.se! | Kläder beställ utan fraktkostnader från Zalando.se nu!
Sahara
1715:-
Klänning från TRAFFIC PEOPLE. Reglerbara axelband samt dragkedja i sida. Volangdetaljer i sida. Tillverkad av 100% Silke. Foder av 100% Bomull.
Traffic People
1495:-
JUST FEMALE PEBBLE Maxiklänning Orange Kläder från Zalando.se! | Yttermaterial: 95% Polyester, 5% Elastan | Kläder beställ utan fraktkostnader från Zalando.se nu!
JUST FEMALE
1045:-
Maxi dress by Frock and Frill - Made from a delicate sheer chiffon. - Easy-care poly fabric. - Halterneck tie closure. - Bead embellishment to the top. - Belted waist with bead capped ends. - Stretch back. - Regular fit.
Frock And Frill
904:-
Quiksilver SANTA CLARA Maxiklänning Orange från Zalando.se! | Kläder beställ utan fraktkostnader från Zalando.se nu!
Quiksilver
809:-

Ursprungligen kommer färgen orange från apelsinens färg. Apelsin heter ju just orange på engelska. Det finns emellertid tiotals nyanser av orange, till exempel orangeröd, korall och aprikos. Oavsett nyans, är orange en mycket positiv färg. I Kina till exempel betyder den orangea färgen lycka och kärlek. Inom heraldiken anger orange uthållighet och styrka. I allmänhet brukar man säga att den orangea färgen är en blandning av den röda färgens intensitet och energi och den sprudlande glädjen i den gula färgen. Kort sagt är orange en mycket häftig färg! Dessutom är den vacker och ger en ordentlig färgklick. En bra färg för klänningar alltså.

På den här sidan hittar du såväl klassiska balklänningar och cocktaildressar som sommarklänningar och lediga klänningar med korta ärmar och en mer lös passform. Vill du ha en klänning som inte går hela vägen ner till marken kan du välja en maxiklänning som räcker till mitten av vaderna. När det gäller överdelen har vi många varianter för dig att välja mellan. För en elegant stil, välj en klänning med bara axlar, bar rygg och plisserade eller vadderade kupor. Ska du använda klänningen på dans kan du med fördel välja en orange maxiklänning med halterneck eller tunna axelband.

Fyndväskan
Klicka på "Spara i fyndväskan" för att lägga till klänningar du gillar. Innehållet sparas automatiskt i en vecka. Du har inte lagt till några skor ännu!
    Totalt: :-