Rosa maxiklänningar

Rosa är många tjejers och kvinnors favoritfärg och det har modeskaparna verkligen tagit fasta på. Det finns ett stort sortiment av rosa klänningar och här på Maxiklänning.com har vi samlat de allra mest eleganta och vackra modellerna. Kika runt här hos oss och om du vill läsa mer om en specifik klänning är det bara att klicka på länken under respektive bild.

Z Spoke Festklänning Ljusrosa Kläder från Zalando.se! | Yttermaterial: 96% Polyester, 4% Elastan | Kläder beställ utan fraktkostnader från Zalando.se nu!
Z Spoke
7095:-
Halston Heritage Festklänning Ljusrosa Kläder från Zalando.se! | Yttermaterial: 100% Siden | Kläder beställ utan fraktkostnader från Zalando.se nu!
Halston Heritage
6335:-
Sonia by Sonia Rykiel Stickad klänning Ljusrosa från Zalando.se! | Kläder beställ utan fraktkostnader från Zalando.se nu!
Sonia by Sonia Rykiel
3255:-
Valerie Maxiklänning Ljusrosa Kläder från Zalando.se! | Yttermaterial: 100% Siden | Kläder beställ utan fraktkostnader från Zalando.se nu!
Valerie
2605:-
MICHAEL Michael Kors Maxiklänning Ljusrosa från Zalando.se! | Kläder beställ utan fraktkostnader från Zalando.se nu!
MICHAEL Michael Kors
2525:-
Ted Baker Maxiklänning Ljusrosa Kläder från Zalando.se! | Yttermaterial: 100% Siden | Kläder beställ utan fraktkostnader från Zalando.se nu!
Ted Baker
2515:-
Shoppa rosa högklackade skor

Rosa är prinsessfärgen nummer ett och det bästa är kanske att du inte bara har en nyans att välja mellan. Rosa är ju bara ett samlingsnamn för en mängd nyanser. Du kan därför välja exempelvis en skär klänning, en cerise klänning eller en lilarosa klänning. En rosa klänning, oavsett nyans, kan passa perfekt till vilken tillställning som helst – det gäller bara att klänningens design och snitt passar in! Det är lika rätt att använda en rosa maxiklänning till fest som till vardags, till stranden som till uteserveringen. För en del rosa maxiklänningar har modeskaparna tagit vara på den traditionella bilden av en prinsessklänning och försett klänningen med vadderade kupor, dekorativa band i midjan, sydda veck, bar rygg och underkjol i ett tunt material. För andra rosa maxiklänningar är det den somriga och lediga känslan som är i fokus. En del rosa klänningar är enfärgade medan andra har fina mönster, ofta med inslag av mörkare färger. Även rosa och vitt går utmärkt ihop, varför en del designers matchar just dessa två färger i olika vackra mönster.

Fyndväskan
Klicka på "Spara i fyndväskan" för att lägga till klänningar du gillar. Innehållet sparas automatiskt i en vecka. Du har inte lagt till några skor ännu!
    Totalt: :-