Trendigaste kläderna just nu!

Om du vill veta vilka trender som är stora just nu när det gäller framförallt kläder, men också skor och accessoarer, då kommer du att älska det här inlägget. Nedan kan du läsa tre tips om vad du behöver ha i din garderob nu.

Djurmönster

Om du vill vara helt rätt ute nu när det börjar bli varmare då är djurmönster att föredra. Oavsett om du har en leopardmönstrad klänning eller zebrarandig kjol så det kan du inte vara fel. Dessutom finns det häftiga fågelmönstrade skjortor till dig själv eller någon du gillar. Att ha djurmönster passar verkligen alla former, längder och storlekar.

Gult är inte fult

En annan trend som är superstor just nu är plagg i gult. Förvisso är beiga och ceriserosa plagg också väldigt trendigt, men gult är verkligen det mest trendiga av dem tre. Det spelar nästan ingen roll vilket plagg du letar efter så är gult rätt väg. Det kan till och med kombineras (i vissa fall) med ett plagg som är djurmönstrat och/eller beiget. Då blir du definitivt festens höjdpunkt, speciellt om du tänker på att välja rätt accessoarer också.

Accessoarer i guld

Det är lite av en vattendelare och det går verkligen upp och ner när det gäller accessoarer. Som med alla andra trender så är det viktigaste att du känner dig bekväm med vad du har på dig, det syns annars om du inte gör det. Fast, om du känner att du vill prova nåt nytt eller kanske känner att ingen av de andra trenderna är riktigt din stil så går accessoarer i guld alltid hem. Det är lätt att hitta snygga varianter av accessoarer i guld till alla stilar. Allt ifrån stora örhängen – som är extra heta just nu – till ringar, halsband, väskor, ja, i princip allt. Till och med dragkedjor och detaljer på kläder räcker.