Turkosa maxiklänningar

Turkost är en färg som ger en skönt somrig känsla. Färgen symboliserar nämligen himmel och hav. Genom historien har den turkosa färgen haft en speciell plats i kulturen, detta eftersom det finns mycket begränsat med turkosa material i naturen.

Twenty8Twelve DREE Maxiklänning Turkos Kläder från Zalando.se! | Yttermaterial: 100% Cupro | Kläder beställ utan fraktkostnader från Zalando.se nu!
Twenty8Twelve
2775:-
Pyrus GALIA Maxiklänning Turkos från Zalando.se! | Kläder beställ utan fraktkostnader från Zalando.se nu!
Pyrus
2255:-
Coast TIEGAN Festklänning Turkos Kläder från Zalando.se! | Yttermaterial: 100% Polyester | Kläder beställ utan fraktkostnader från Zalando.se nu!
Coast
2075:-
Manoukian Festklänning Turkos från Zalando.se! | Kläder beställ utan fraktkostnader från Zalando.se nu!
Manoukian
1215:-
Privée Maxiklänning Turkos från Zalando.se! | Kläder beställ utan fraktkostnader från Zalando.se nu!
Privée
1215:-
Aggabarti Festklänning Turkos Kläder från Zalando.se! | Yttermaterial: 100% Polyester | Kläder beställ utan fraktkostnader från Zalando.se nu!
Aggabarti
1085:-

Det är egentligen endast halvädelstenen turkos som just har turkos färg. Idag finns lyckligtvis enkla sätt att skapa turkos färg, men färgen är ändå relativt exklusiv. Det är faktiskt inte många plagg som är turkosa, och de som har denna färg gör att bäraren verkligen står ut från mängden.

Med en klänning i turkos blir du centralfiguren var du än befinner dig, oavsett om du är på en finare fest eller tar en promenad på stranden. Turkosa klänningar finns i alla tänkbara utformningar så det finns en klänning för varje tillfälle. För en elegant entré på festen eller balen kan du välja en turkos maxiklänning med bara axlar och djup skärning i ryggen. Om klänningen dessutom har fina detaljer i form av exempelvis slits, ett skärp eller en annan markering i midjan, sydda veck, spets, eller något annat, är det självklart ingen nackdel. För en ledig dag på stranden kan du välja en turkos maxiklänning i rak stil, med knytband i nacken och en lösare passform särskilt kring stuss och midja.

Här på Maxiklänning.com hittar du flera mycket fina turkosa maxiklänningar. Välj den du tycker bäst om och klicka på länken nedan för att läsa mer. Självklart kan du tipsa oss om fler snygga modeller.

Fyndväskan
Klicka på "Spara i fyndväskan" för att lägga till klänningar du gillar. Innehållet sparas automatiskt i en vecka. Du har inte lagt till några skor ännu!
    Totalt: :-