Välkommen till min blogg!

Varmt välkommen till min personliga blogg, där jag berättar om mitt fartfyllda och relativt ordinära liv. Jag har en förkärlel för shopping, mode, TV, fest och vänner. I den här bloggen kommer jag skriva hjälpsamma och informativa texter inom de ämnena.

Vänner och fest

Jag har många vänner som likt mig älskar att festa. Här kommer du få följa dessa äventyr samt få intressant information om hur det är att festa och ha vänner. Jag tycker att vänskap är det finaste man kan ha och den bör tåla alkohol och konflikter!

Fest behöver inte heller betyda just “fest” för mig. Jag vill att varje dag ska vara en fest, i den bemärkelse att varje dag ska uppskattas och vara bättre än den förra. Varje dag ska vara unik och spännande – i alla fall enligt min mening.

Shopping och mode

Jag arbetar som personal shopper och det är tack vare mitt brinnande intresse för shopping och mode. Jag älskar att följa de senaste trenderna och gå på långa shoppingrundor i goda vänners lag.

Ni kommer att få värdefulla tips och råd i den här bloggen i från mig, både på en professionell och personlig nivå. Vilka kläder passar vilken kropp? Vilka färger passar just dig? Låt mig vägleda dig.

Tv och film

När jag kommer hem efter jobbet, eller vaknar med en bakfylla, brukar jag sätta på min favoritserie Sex and the city. Den får mig att känna mig trygg och inspirerad. Jag kan varmt rekommendera den serien till alla kvinnor där ute!

Mina favoritfilmer är bland annat Mean Girls och Breakfast at Tiffanys. De är två filmer om två starka kvinnor som försöker lösa livets gåta. Sedan identifierar jag mig själv också med Audrey Hepburn, även om vi tyvärr ser lite olika ut. Jag kan bara önska att jag hade hennes rådjursögon!